[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
معرفی واحد سازمانی::
امور فرهنگی اساتید::
امور فرهنگی کارکنان::
ارتباط با مدارس::
آموزش فرهنگی و اجتماعی::
دبیرخانه ستاد فرهنگی رفاهی::
دبیرخانه فارغ التحصیلان::
آرشیو اخبار و رویدادها::
معرفی کتاب های مفید::
معرفی پایگاه های مفید::
آلبوم تصاویر::
ارتباط با ما::
آیین نامه و فرم ها::
::
فرهنگی و اجتماعی

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
جستجو در سایت

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
نظر خود را در مورد سایت مرقوم فرمایید:
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
تماس با ما

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان دانشگاه، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان 15 خرداد، طبقه سوم

 تلفنخانه: 8 - 77240540-021

تلفن مستقیم: 77240460-021

فاکس: 77491238-021
داخلی 7436

Email: csc @ iust.ac.ir

سامانه پیامکی: 30009900990001

..
:: تدوین کتاب فرشته درآید، خاطرات جمعی از استادان دانشگاه علم و صنعت ایران از دوران انقلاب اسلامی ایران / 4 اسفند 1397 ::
 | تاریخ ارسال: 1397/12/4 | 
کتاب فرشته درآید، خاطرات جمعی از استادان دانشگاه علم و صنعت ایران از دوران انقلاب اسلامی ایران، پس از مصاحبه و گردآوری خاطرات، پیاده سازی، ویرایش، صفحه آرایی و طراحی جلد، اخذ مجوزهای لازم و چاپ اثر آماده ارائه به علاقه مندان به خاطرات شفاهی پیروزی انقلاب اسلامی ایران گردید.
در ادامه پیشگفتار این کتاب برای آشنایی بیشتر با محتوا و روند تهیه این مجموعه، تقدیم می گردد:
تاریخ گذشته، یکی از منابع مهم آدمی برای اعتلای بینش او در گذر زمان است. همانا ملّت‌هایی که با دید موشکافانه بدان نگریسته‌اند و راه آینده را با الهام از آن به‌پیش برده‌اند به موفّقیت نزدیک‌تر بوده‌اند. همان‌طور که امام علی (ع) به فرزندش حضرت مجتبی (ع) توصیه می‌کند: "برای امور واقع‌نشده به آنچه واقع ‌شده است استدلال نما و با مطالعه‌ی قضایای تحقّق‌یافته، حوادث یافت نشده را پیش‌بینی کن".
دانشگاه به‌عنوان یکی از عناصر مهم سده‌ی اخیر، جایگاه بی‌بدیلی در عرصه‌های علمی و فرهنگی در این مرزوبوم داشته و بنابر قول امام خمینی (ره)، "دانشگاه مبدأ همه‌ی تحوّلات و مقدّمات یک کشور است". بی‌شک، اساتید دانشگاه در این چارچوب، نقش محوری داشته و شریان اصلی گسترش علم و فرهنگ را در جامعه در دست دارند. مسئولیت اساتید برای پاسداری و گسترش فرهنگ اصیل بسیار خطیر است و به‌قول مقام معظّم رهبری: "اساتید دانشگاه‌ها فرماندهان جبهه‌ی جنگ نرم هستند".
انقلاب اسلامی ایران، نهضتی بزرگ، شکوهمند و تأثیرگذار بود که آرمان‌های بلند آن، هنوز بعد از گذشت چهل سال پرفروغ‌تر از پیش، نورافشانی می‌کند. انقلابی که از قلب توده‌های مردم برخاست و رژیم دیکتاتور و نوکر آمریکا را به زیر کشید. راه طی‌شده تا رسیدن به پیروزی انقلاب اسلامی سال 1357، راهی بس دشوار بود که لازم است حوادث آن دوران از جنبه‌های مختلف و از زبان ناظرین هوشیار زنده نگاه داشته شود تا پاسداشت آن بیش‌ازپیش مورد اهمّیت قرار گیرد.  خصوصاً در این برهه که هجمه‌های رسانه‌ای دشمنان این مرز‌و‌بوم یعنی همان‌هایی که به غارت منابع کشورها در دوران استعمار اعتیاد پیدا کرده‌اند و برای فریب افکار عمومی و تخریب جریان اصیل انقلاب همه‌ی توان داخلی و خارجی خود را به میدان آورده اند، بازسازی آن صحنه‌ها ضروری‌تر است.
چهل‌سالگی انقلاب اسلامی ایران، بهانه‌ای شد تا خداوند این توفیق را نصیب ما کند که خاطرات جمعی از استادان و فرهیختگان دانشگاه علم و صنعت ایران را در یک مجموعه،‌ حاوی تاریخچه‌ای شفاهی از آن دوران گرد آوریم. این خلاصه، برگی از دوران شکوهمند انقلاب اسلامی ایران از زبان کسانی است که شاهد آن حوادث عظیم بوده‌اند و اکنون در کسوت استادی با شمع وجود علمی خود، به نسل حاضر روشنی می‌بخشند و امیدوارند نسل جوان این مرزوبوم، آینده را آگاهانه و قدرشناسانه طی کند و در مسیر حق و عدالت، پیشرفت و تکامل گام بردارد.
لازم است از همه‌ی اساتید محترم که دعوت ما را پذیرفتند و وقت خود را برای نوشتن یا گفتن خاطره‌ای اختصاص دادند قدردانی کنم. همچنین یادآوری کنم این کتاب می‌توانست حاوی خاطرات بیشتر این عزیزان باشد که ما به نصیحت حکیم نظامی گوش دل سپردیم.
" کم‌ گوی و گزیده گوی چون در               تا ز اندک تو جهان شود پر"
مطمئنّاً استادان دیگری هم در دانشگاه علم و صنعت ایران هستند که می‌توانند برای تکمیل این مجموعه ما را از گنجینه‌ی ارزشمند خود بهره‌مند سازند که از خاطرات ایشان برای نسخه‌ی بعدی استقبال می‌کنیم.
در ضمن از اساتید محترم زیر که ما را با ارائه خاطره خود یاری نمودند کمال تشکر را داریم:
 دکتر عبدالمجید ارجمندی، دکتر سیّدمحمّدعلی بوترابی، دکتر اکبر دهقان نژاد، دکتر محسن سریانی، دکتر محمّد سلیمانی، دکتر محمّدحسن شجاعیفرد،  دکتر محمودمهرداد شکریه، دکتر اسماعیل شیعه، دکتر محمّدتقی صادقی، دکتر رحمان فرنوش، دکتر حبیب مجیدی ذوالبنین، دکتر شهرام محمّدنژاد، دکتر جواد مرزبان راد، دکتر علیرضا معینی، دکتر سیّد محمّدرضا میلانیحسینی، دکتر مسعود نصرآزادانی، مهندس عبدالحمید نقره‌کار، دکتر مسعود هادیان دهکردی، دکتر غلامحسین یاری.  
همچنین از آقای محمّد شکوری در مصاحبه، جمع‌آوری و تنظیم، سرکار خانم فاطمه امیری و زهرا کریمی‌ در پیاده سازی، آقای میلاد سارانی در پیگیری‌های لازم، آقای مسعود افروشه در صفحه‌بندی و سایر عزیزانی که در این فرایند ما را یاری نمودند، کمال تشکّر می‌شود.
امیدوارم خداوند متّعال به زندگی همه‌ی کسانی که خالصانه در راه اعتلای فرهنگ ایرانی- اسلامی قدم برمی‌دارند و برای پیشرفت جامعه دل می‌سوزانند برکت دهد و آن‌ها را سعادتمند گرداند.
جواد مرزبان‌راد
مدیر ارتباطات فرهنگی و اجتماعی
دانشگاه علم و صنعت ایران
 بهمن 1397
دفعات مشاهده: 17869 بار   |   دفعات چاپ: 1564 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد