مدیریت دانشکده::
شعار دانشگاه علم و صنعت ایران

اخبار و اطلاعیه‏ های آموزشی

تقویم دروس سمینار و پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

دفاعیـــه‌ ها

مراحل حذف اضطراری

«اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال»

من شعـــار امســــال را « اقتصــــاد مقاومتی؛ تولید- اشتغــــال » قرار می دهم ؛ یعنی اقتصــــاد مقاومتــی عنوان کلی است، بعد تولید و اشتغال؛ این مجموع نقاطــی است که بایستی همــه بر روی آن متمــــرکز بشــــوند. مطالبـــه ی من و مطالبـــه ی مردم از مسئولین عزیز و محترم این است که بر روی این دو نقطه متمرکز بشوند و کارها را با برنامه ریزی انجام بدهند و انشاءا... در پایان ســـال نتـــایج آن را بتوانند به مردم گزارش کنند. امیدواریم که همــــه ی شمـــــا در تحت عنایات حضــــرت بقیه ا... (ارواحناه فداه) و با دعای ارواح مطهــــر شهیـــدان و امام بزرگوار، سال شاد و خوش و همراه با امنیت و رفاهی را برخوردار باشید و با خود داشته باشید.

دریافت اطلاعات پایگاه
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار دانشجویان و عمومی

:: گزارش برگزاری سیزدهمین نشست انتقال تجربه با حضور مهندس شکوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۳ |

مهندس عباس ابریشمی

(مدیرعامل شرکت آسانسور دیبا)

تحصیل کرده در رشته مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی

از دانشگاه علم و صنعت ایران

رزومه ایشان به شرح زیر می باشد:

تجربه های کاری:

سرپرست فعالیتهای فوق برنامه دانشجویی 1369 تا 1374 دانشگاه علم وصنعت

-  مدیر مجتمع فرهنگی رفاهی وزارت علوم تحقیقات و فن آوری 1374 تا 1376

-  مشاور و رئیس دفتر معاون وزیر 1374 تا 1376

-  عضو هیئت موسس و رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی چند منظوره وزارت علوم 1375 تا 1377

-  مدیر فروش و بازرگانی شرکت آسانسور دیبا  (بنیاد مستضعفان و جانبازان) 1376 تا 1378

مدیر عامل شرکت آسانسور دیبا صعود 1378 تا کنون

-  عضو هیئت مدیره سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی ایران 1386 تا 1392

-  عضو شورای حکمیت وداوری صنایع آسانسور و پله برقی ایران 1392 تا 1394

عضو شورای سیاستگذاری صنعت آسانسور و پله برقی )وزارت صنعت معدن و تجارت 1389 تا کنون

خلاصه مهم ترین بخش از سخنرانی ایشان:

32 سال قبل دانشجو شدند، سال 1345 در تربت حیدریه (شهری در جنوب مشهد)، متولد شدند. در هنرستان، رشته الکتروتکنیک خواندند. برای قبولی در کنکور فقط دو ماه شب ها درس خواندند و با رتبه 788 در منطقه 2، در رشته صنایع پذیرفته شدند. ورودی سال 1364 دانشگاه هستند. ترم اول در کارگاه مشین ابزار 1، ظرف دو هفته توانستند کنتاکتورهای دستگاهها را تعمیر کنند و در تراشکاری و فرزکاری و صفحه تراشی، مهارت پیدا کنند و این موجب شد که بتوانند در همین کارگاه، کار دانشجویی داشته باشند، تا سال 1366، با کارگاه همکاری می کردند و سال 1366، برای آموزش به عنوان تکنسین تراشکاری به مدت دو ترم که کارگاه آن در کارخانه کفش ملی برگزار می شد، همکاری داشتند. سال 1368 یا اوایل سال 1369، ایشان سرپرست فعالیت های فوق برنامه دانشجویی دانشگاه شدند. فعالیت های فوق برنامه شامل: کانون فیلم – تئاتر – موسیقی – طراحی و نقاشی می شد که محل کار هم "سالن شهید بهرامی" دانشگاه بود. همه امور سالن با خود دانشجویان بود. از جمله فعالیت های فوق برنامه در زمان ایشان، برگزاری اولین کنسرت موسیقی در آمفی تئاتر برای کمک به زلزله زدگان رودبار و دریافت جایزه در جشنواره تئاتر دانشجویی بود.

سال 1372 ازدواج کردند و در حال حاضر یک فرزند پسر دارند. سال 1372، درسشان تمام شد و در دوره حضور در دانشگاه، تمام مسئولین به ایشان اعتماد داشتند. سال 1374، دکتر سنایی با ایشان تماس گرفتند و پیشنهاد "مدیر مجتمع فرهنگی وزارتخانه" را دادند که پذیرفتند و موفقیت هایی در این دوره کاری به دست آوردند. همزمان با این سمت، مدتی نیز در وزارت علوم در واحد مالی مشغول به کار شدند و این روال ادامه داشت تا اینکه به سمت مدیر فروش شرکت آسانسوری دیبا (بنیاد مستضعفین) منصوب شدند. در این شرکت، مانند یک کارگر، کنار دست نصاب کار کردند و کار اجرا را به طور کامل یاد گرفتند تا اینکه شرکت خود را افتتاح کردند و از آن به بعد، در شرکتی به نام دیبا صعود در حال فعالیت خستند و این روند تا امروز ادامه دارد. در زمینه آسانسور، طراحی و اجراهای خاص آسانسور هم انجام دادند.

سال 1361 در سن 15 سالگی، به جبهه به مدت 18 ماه رفتند و فقط هم از این مورد برای سربازی استفاده کردند. دیده بان خمپاره بودند.

از ابزارهای مهندسی صنایع در شرکت آسانسور استفاده می کنند اما در دوره دانشجویی و با خواندن رشته صنایع، جرات کار کردن را پیدا کردند و مواردی که در کار لازم است، به راحتی انجام می گیرد.

در تصمیم گیری ها خود رای هستند و این امر باعث شد که همیشه به عنوان نفر اول کار کنند.

*با آرزوی موفقیت و سلامتی برای تمام دانشجویان و اساتید محترم و مهندس ابریشمی*

مریم جوکار – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، مدیریت سیستم و بهره وری

دفعات مشاهده: 498 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 1078 queries by yektaweb 3455