مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال»

من شعـــار امســــال را « اقتصــــاد مقاومتی؛ تولید- اشتغــــال » قرار می دهم ؛ یعنی اقتصــــاد مقاومتــی عنوان کلی است، بعد تولید و اشتغال؛ این مجموع نقاطــی است که بایستی همــه بر روی آن متمــــرکز بشــــوند. مطالبـــه ی من و مطالبـــه ی مردم از مسئولین عزیز و محترم این است که بر روی این دو نقطه متمرکز بشوند و کارها را با برنامه ریزی انجام بدهند و انشاءا... در پایان ســـال نتـــایج آن را بتوانند به مردم گزارش کنند. امیدواریم که همــــه ی شمـــــا در تحت عنایات حضــــرت بقیه ا... (ارواحناه فداه) و با دعای ارواح مطهــــر شهیـــدان و امام بزرگوار، سال شاد و خوش و همراه با امنیت و رفاهی را برخوردار باشید و با خود داشته باشید.

امروز: جمعه مورخ ۴ اسفند ۱۳۹۶

دریافت اطلاعات پایگاه
:: بیانیه بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت 22بهمن 1396
:: نشست فرهنگی اساتید / یمن در مثلث ایران، عربستان و آمریکا / 26 دیماه 1396
:: نشست فرهنگی اساتید / آشنایی با نقشه جامع علمی کشور /4دی 1396
:: دیدار هیأت رئیسه و اساتید با تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) / 27آذر1396
:: نشست فرهنگی اساتید / نظام آراستگی محیط کار / 27 آذر 1396
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار دانشجویان و عمومی

:: گزارش بازدید از کارخانه بهنوش در تاریخ 13 اردیبهشت ماه 96 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۷ |

با هماهنگی های انجام شده توسط دفتر فرهنگی دانشکده مهندسی صنایع، در تاریخ 13 اردیبهشت ماه سال 1396 بازدیدی از کارخانه بهنوش توسط دانشجویان درس اصول حسابداری و هزینه یابی با همراهی دکتر عمران محمدی، استاد درس مربوطه بعمل آمد.

سرکار خانم مهندس جانه از واحد روابط عمومی دانشجویان را در طول بازدید همراهی نمودند. در این بازدید مراحل مختلف تولید نوشیدنی های غیرالکلی تولیدی شرکت بهنوش مانند ماء الشعیر با برند دلستر، نوشابه با برند دادلی و نوشابه های انرژی زا با برندهای HYPE, SYNERGY  برای دانشجویان تشریح گردید و دانشجویان از سالن های مختلف تولیدی کارخانه بازدید نمودند.

جناب آقای دکتر عمران محمدی نیز در طول بازدید به تشریح و شفاف سازی نکات مرتبط با دروس رشته مهندسی صنایع مخصوصا درس روش های تولید پرداختند. از جمله مسئله تعیین قیمت تمام شده محصولات بهنوش، سیستم موجودی مواد اولیه و نگهداری و تعمیرات ماشین آلات تولیدی می باشد.

دفعات مشاهده: 1024 بار   |   دفعات چاپ: 143 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.198 seconds with 1115 queries by yektaweb 3600