آئین‏نامه‏ها و مصوبات::
نامگذاری سال 1396

:: معرفی دکتر سعیدی مهرآباد بعنوان پژوهشگر برتر سال 93 و سرکار خانم شادالوئی بعنوان کارشناس پژوهشی منتخب دانشکده ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۹/۲۸ |

در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش دانشگاه علم و صنعت ایران روز دوشنبه 23 آذر ماه 94، دکتر محمد سعیدی مهرآباد بعنوان پژوهشگر برتر سال 93 (رتبه اول دانشکده مهندسی صنایع و رتبه اول در ماده فعالیت های علمی- بین المللی دانشگاه) و سرکار خانم شادالوئی بعنوان کارشناس پژوهشی منتخب دانشکده معرفی و تقدیر گردیدند. انتخاب شایسته ایشان را صمیمانه تبریک عرض می‏نمائیم.

مدیریت، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده

دفعات مشاهده: 1028 بار   |   دفعات چاپ: 220 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.111 seconds with 974 queries by yektaweb 3455