آئین‌ نامه ‌ها و مصوبات::
امروز: دوشنبه مورخ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

:: مراسم گرامیداشت روز کارگر در دانشگاه علم و صنعت ایران / 18 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / تدبر در قرآن کریم - اوضاع سیاسی جهان اسلام/ 17 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در تحولات غرب آسیا/ 10 اردیبهشت1397
:: نشست فرهنگی اساتید / نگاهی به مهدویت از منظر قرآن کریم/ 3 اردیبهشت1397
:: نشست فرهنگی اساتید /خاتمیت پیامبر(ص)، دنیای مدرن/ 27فروردین 1397

:: معرفی دکتر سعیدی مهرآباد بعنوان پژوهشگر برتر سال 93 و سرکار خانم شادالوئی بعنوان کارشناس پژوهشی منتخب دانشکده ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۹/۲۸ |

در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش دانشگاه علم و صنعت ایران روز دوشنبه 23 آذر ماه 94، دکتر محمد سعیدی مهرآباد بعنوان پژوهشگر برتر سال 93 (رتبه اول دانشکده مهندسی صنایع و رتبه اول در ماده فعالیت های علمی- بین المللی دانشگاه) و سرکار خانم شادالوئی بعنوان کارشناس پژوهشی منتخب دانشکده معرفی و تقدیر گردیدند. انتخاب شایسته ایشان را صمیمانه تبریک عرض می‏نمائیم.

مدیریت، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده

دفعات مشاهده: 1699 بار   |   دفعات چاپ: 384 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3647