آئین‌ نامه ‌ها و مصوبات::
امروز: سه شنبه مورخ ۳۰ آبان ۱۳۹۶
نامگذاری سال 1396

:: انتخاب استاد راهنمای دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 96
:: نشست فرهنگی اساتید / انقلاب، آمریکا تا به امروز / 22 آبان 1396
:: اطلاعیه برنامه زمانبندی ثبت نام تکمیل ظرفیت (بهمن 96) مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی
:: نشست فرهنگی اساتید / حجت الاسلام ابراهیمی نژاد/ 8 آبان 1396

:: برگزاری کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۱/۲۵ |

کنفرانس بین‏المللی مدیریت و مهندسی صنایع با هدف ارائه و معرفی آخرین تجربیات و دستاوردهای پژوهشی و کاربردی در زمینه‏های مختلف مدیریت و مهندسی صنایع، تبادل اطلاعات بین اساتید دانشگاهی و مدیران سازمان‏ها و صنایع کشور، ارائه آخرین روش‏ها و فرآیندهای بهبود و افزایش کارایی سازمان‏ها و صنایع و معرفی تحقیقات روز ایران و جهان در حوزه‏های مختلف مدیریت و مهندسی صنایع در تاریخ سیزدهم اسفند ماه سال جاری در مرکز همایش‏های بین‏المللی هتل المپیک برگزار می‏گردد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‏توانند به آدرس http://www.icmi.ir/fa/ مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 1827 بار   |   دفعات چاپ: 382 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.168 seconds with 973 queries by yektaweb 3505