آئین‏نامه‏ها و مصوبات::
نامگذاری سال 1396

:: برگزاری کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۱/۲۵ |

کنفرانس بین‏المللی مدیریت و مهندسی صنایع با هدف ارائه و معرفی آخرین تجربیات و دستاوردهای پژوهشی و کاربردی در زمینه‏های مختلف مدیریت و مهندسی صنایع، تبادل اطلاعات بین اساتید دانشگاهی و مدیران سازمان‏ها و صنایع کشور، ارائه آخرین روش‏ها و فرآیندهای بهبود و افزایش کارایی سازمان‏ها و صنایع و معرفی تحقیقات روز ایران و جهان در حوزه‏های مختلف مدیریت و مهندسی صنایع در تاریخ سیزدهم اسفند ماه سال جاری در مرکز همایش‏های بین‏المللی هتل المپیک برگزار می‏گردد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‏توانند به آدرس http://www.icmi.ir/fa/ مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 1634 بار   |   دفعات چاپ: 331 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.799 seconds with 982 queries by yektaweb 3455