آئین‌ نامه ‌ها و مصوبات::
امروز: دوشنبه مورخ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

:: مراسم گرامیداشت روز کارگر در دانشگاه علم و صنعت ایران / 18 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / تدبر در قرآن کریم - اوضاع سیاسی جهان اسلام/ 17 اردیبهشت 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در تحولات غرب آسیا/ 10 اردیبهشت1397
:: نشست فرهنگی اساتید / نگاهی به مهدویت از منظر قرآن کریم/ 3 اردیبهشت1397
:: نشست فرهنگی اساتید /خاتمیت پیامبر(ص)، دنیای مدرن/ 27فروردین 1397

:: دستورالعمل نحوه انتخاب اعضای هیأت علمی نمونه کشوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۰/۱۳ |

از کلیه اعضای محترم هیأت علمی درخواست می گردد، با توجه به دستورالعمل نحوه انتخاب اعضای هیأت علمی نمونه چنانچه واجد شرایط برای معرفی استاد نمونه به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشید، اطلاعات پیوست را تکمیل و هر چه سریعتر به دبیرخانه هیأت ممیزه ارسال فرمایید. مهلت ارسال مدارک حداکثر تا شنبه ۲۵ بهمن ماه سال ۱۳۹۳ می ‏باشد.

برای دریافت فرمهای مربوطه اینجا را کلیک فرمایید.

دفعات مشاهده: 2571 بار   |   دفعات چاپ: 603 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3647