آئین‌ نامه ‌ها و مصوبات::
امروز: سه شنبه مورخ ۳۰ آبان ۱۳۹۶
نامگذاری سال 1396

:: انتخاب استاد راهنمای دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 96
:: نشست فرهنگی اساتید / انقلاب، آمریکا تا به امروز / 22 آبان 1396
:: اطلاعیه برنامه زمانبندی ثبت نام تکمیل ظرفیت (بهمن 96) مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی
:: نشست فرهنگی اساتید / حجت الاسلام ابراهیمی نژاد/ 8 آبان 1396

:: دستورالعمل نحوه انتخاب اعضای هیأت علمی نمونه کشوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۰/۱۳ |

از کلیه اعضای محترم هیأت علمی درخواست می گردد، با توجه به دستورالعمل نحوه انتخاب اعضای هیأت علمی نمونه چنانچه واجد شرایط برای معرفی استاد نمونه به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشید، اطلاعات پیوست را تکمیل و هر چه سریعتر به دبیرخانه هیأت ممیزه ارسال فرمایید. مهلت ارسال مدارک حداکثر تا شنبه ۲۵ بهمن ماه سال ۱۳۹۳ می ‏باشد.

برای دریافت فرمهای مربوطه اینجا را کلیک فرمایید.

دفعات مشاهده: 2052 بار   |   دفعات چاپ: 485 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.166 seconds with 973 queries by yektaweb 3505