آئین‏نامه‏ها و مصوبات::
نامگذاری سال 1396

:: برگزاری دومین سخنرانی علمی دکتر کامران پی نبر از دانشگاه Georgia Tech ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۲/۲۹ |

دومین سخنرانی علمی دکتر کامران پی نبر از دانشگاه Georgia Tech

دانشکده مهندسی صنایع با دعوت مجدد از دکتر کامران پی نبر از انستیتو تکنولوژی جورجیا اقدام به برگزاری همایش علمی با موضوع "معرفی ظرافت های رشته مهندسی صنایع" در روز سه شنبه مورخ 30/02/93 نموده است.

از علاقمندان به ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی جهت حضور در این همایش دعوت بعمل می آید.

دفعات مشاهده: 1923 بار   |   دفعات چاپ: 419 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 21 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.112 seconds with 974 queries by yektaweb 3455